О компанији

Објекат Хебеи Xиноутаи Теацхинг Еqуипмент Мануфацтуринг Цо., Лтд. налази се у округу Јаншан, у граду Кангџоу, провинцији Хебеи. То је компанија која се бави опремом за срећну гимнастику, омладинском фитнес опремом, софтверском опремом за рано детињство, опремом за обуку младих, дечјим кошаркашким сталакима, рвачким простиркама, џудо простиркама и другим професионалним компанијама у области Р&амп;Д, производњом и продајом производа, а све то испуњава захтеве и норме националног слога физичког васпитања. Одељење компаније: Мембер Унит оф Цхина Тоyс анд Бабy Продуцтс Ассоциатион Мембер Унит оф Цхина Спортинг Гоодс Федератион Мембер Унит оф Цхина Едуцатионал Еqуипмент Индустрy Ассоциатион Тхе цомпанy пассед: ISO9001 интернатионал qуалитy манагемент сyстем цертифицатион ISO14001 енвиронментал манагемент сyстем цертифицатион ISO45001 сертификација система менаџмента здрављем Производ је прошао: Сертификован од стране Националног центра за надзор квалитета спортских добара и Инспекцијског центра РОСХ сертификација ЦЕ сертификација СГС сертификација Наша компанија има инструкторе и тренере који су се бавили гимнастиком за вишегодишње научно истраживање, развој гимнастике, фитнес опреме, софтверске опреме за рано образовање и у комбинацији са великим бројем друштвених пракси за развој сета стручних наставних курсева. У циљу постизања комплетног сета рационализованих програма забавне наставе, обуке, обуке и такмичења. Када је реч о избору сировина, производ има више нивоа селекције и селекције. Унутрашњи резервоар је направљен од полиуретанског сунђера, ЕВА, XПЕ материјала, а поклопац од јастучића је направљен од поливинил хлоридне крпе. Његове перформансе имају карактеристике очувања топлоте, топлотне изолације, апсорпције звука, апсорпције шока, ретардираног пламена, добре вентилације, погодне за кожу, несањања итд. Прошао РОХС, ЕН-71-3 (фталат), РЕАЦХ и друге европске и америчке међународне сертификационе стандарде. Зелена и еколошки прихватљива, неће изазвати алергијске повреде као што су осипи када је у питању контакт са људском кожом. Уведите ЦНЦ систем за брзо дигитално сечење и сечење како бисте реализли вишеслојно тродимензионално сечење. Шиваћа машина усваја рачунарски систем равних аутомобила, ЦНЦ машину за шаре, компјутерску машину за вез и улагање високотехнолошке напредне опреме како би производ био леп, великодушан, уредан, издржљив и чврст. Са еколошки прихватљивим и корисним квалитетом производа, брзим логистичким одговором и интимном услугом после продаје, компанија је извезла производе у целу земљу и извозила у више од 30 земаља као што су југоисточна Азија, Европа и Америка. . Лиу Гуангјие, генерални директор компаније, и сви запослени поздрављају људе из свих животних и пословних савеза да посете нашу компанију и пусте вашу бебу да одавде започне здраво путовање раста!

Погледај још

и вести

Prilagođena Springboard za gimnastiku posebno dizajnirana za djecu.

Springboard je alat koji se često koristi u gimnastičkom treningu. Postojeći Springboard općenito uključuje dva ploča tijela, dva ploča su povezana na jednom kraju, i opruga je dogovorena između dva table tijela.


Struktura i primjena dobre cijene i kvalitete Backflip pomoćni Tumbler

Dobra cijena i kvaliteta Backflip Auxiliary Tumbler pripada tehničkom polju pomoćne opreme za sportsku treningu i... i uključuje fiksnu osnovnu ploču, elastični pojas za povlačenje, fiksni stup, pokretnu vertikalnu ploču, uređaj za povezivanje, povlačenje pojasa


Svrha drvenog trezora

Drvena Vaulting Kutija je prvobitno korištena u gimnastici. Može se koristiti za valjanje, skakanje i druge pokrete. Èesto se koristi kao pomoæni trening za konje i konje za trezor. U sve popularniji crossfit trening, koristi se za vježbanje sposobnosti skakanja. Drvena Vaulting Box trening je postala vrlo popularna u fizičkoj industriji fitness u posljednjih godina, i ovaj alat se može vidjeti svuda u glavnim fitness centrima. Kutija za skakanje može se sastojati od različitih materijala (kao što je drvena Vaulting Kutija ili meka guma), u rasponu od 6 do 36 inch s visine, i može se dodati s dodatnim diskom povećati visinu. Kao što ime ukazuje, glavna svrha drvene kutije je da se pripravnicima omogući da vježbaju skakanje. Naravno, možemo povećati poteškoće "slaganjem". Ali mnogi prijatelji su previdjeli da drvena kutija može imati još važnije svrhu. koji je smanjiti pritisak slijetanja nakon skoka (manji gravitacijski udarac). Sposobnost ublažavanja sposobnosti trenera prvi put odbijanja je općenito loša, Tako da ako nastavite skakati na mjestu ili skakati s visokog mjesta na početku, postoji određen rizik za zglobno tkivo. Nasuprot tome, skakanje na skakanje kutije s pravilnom visinom (kao što je 24 inča ili manje) može smanjiti pomak i prateću silu udarca nakon skoka na zemlju, što je relativno sigurno. Stoga, ispravna korištenja drvenog Vaulting Kutija može olakšati novicima savladati vještine skakanja i pripremiti se za naprednu obuku u Budućnost.


Parkour trening - Vodič za instalaciju za trapezoidne proizvode

Parkour je zahtjevan sport, ne samo za fizičku fitness, nego i za Parkour Trapezoidal proizvoda. Ako želite izgraditi i instalirati Parkour Trening-Trapezoidal proizvoda sami, postoji mnoga pitanja trebate razmotriti, Jer svaki pokret u procesu parkoura je veliki test za opremu.


Три елемента обуке за паркур и Паркоур Траининг-Цyлиндер Цомпанy из Кине

Хебеи Xиноутаи Теацхинг Еqуипмент Мануфацтуринг Цо., Лтд. Је Подесиви дечији кошаркашки штанд,Паркоур Траининг-Цyлиндер,Баффле,Wалл Цлимбинг Фраме,Цлимбинг Wалл,Траининг-Трапезоидал и Цомпетитиве сqуаре трамболина Мануфацурерс из кине. Добродошли да нас контактирате.


Koje su metode i svrhe treniranja djece za hodanje joga balansna zraka

Aktivnosti na joga balance gredu s ograničenim opsegom mogu ojačati bilateralnu koordinaciju tijela, ravnoteža i vizualna motorna koordinacija. Suradnja s drugim aktivnostima, od velike pomoći razvoju fizičke koordinacije, osjećaja slobode i sposobnosti planiranja vježbe.


Što su instalacijski koraci za Prilagodljiva dječja košarkaška štanda

Prilagodljivi Dječji Košarkaški štand je neophodna oprema za dječje košarkaške terene. Uključujući backboardove i backboard postavljene u središtu oba kraja košarkaškog terena.


Značenje ravnoteže snopa za dječje sportove

Boèna ravnoteža osporava djeèju ruku, eksplozivnost nogu, vlastito shvatanje nepoznatog prostora, trenira visoku koncentraciju djece, brzi odgovor na opasnost, sveobuhvatno razvija hrabrost, izdržljivost i stabilna psihološka kvaliteta, i trenira djecu "osjećaj dinamičke ravnoteže" "tražiti stabilnost u pokretu" Ima teže shvaćanje osjećaja ravnoteže.


Погледај још