OM OS

Hebei Xinoutai Undervisningsudstyr Manufacturing Co, Ltd er beliggende i Yanshan County, Cangzhou City, Hebei-provinsen. Det er en virksomhed, der beskæftiger sig med glade gymnastik udstyr, ungdom fitness udstyr, førskoleundervisning software udstyr, ungdom udvikling uddannelsesudstyr, børns basketball stativer, brydning måtter, judo måtter , Og andre professionelle virksomheder i F & U, produktion og salg af produkter, som alle opfylder kravene og normerne i den nationale fysisk uddannelse pensum. Institut for virksomheden: Medlem Enhed for Kina Legetøj og Baby Products Association Medlem Enhed af Kina Sporting Goods Federation Medlem Enhed af Kina Educational Equipment Industry Association Virksomheden bestået: ISO9001 internationale kvalitetsstyringssystem certificering ISO14001 miljøledelse system certificering ISO45001 arbejdsmiljø management system certificering Produktet bestået: Certificeret af National Sports Goods Quality Supervision and Inspection Center ROSH certificering CE certificering SGS certificering Vores virksomhed har instruktører og trænere, der har været involveret i gymnastik for mange år som videnskabelig forskning, udvikling af gymnastik, fitness udstyr, tidlig uddannelse software udstyr, og kombineret med en lang række sociale praksisser til at udvikle et sæt af professionelle undervisningskurser. For at opnå et komplet sæt af rationaliserede programmer for sjov undervisning, uddannelse, uddannelse og konkurrence. Med hensyn til udvælgelse af råvarer har produktet flere niveauer af udvælgelse og udvælgelse. Den indre tank er lavet af polyurethan svamp, EVA, XPE materiale, og den ydre pude betræk er lavet af polyvinylchlorid mesh klud. Dens ydeevne har de egenskaber, varmebevarelse, varmeisolering, lydabsorption, stødabsorbering, flammehæmmende, god ventilation, hud-venlige, ikke-fading, osv. Bestået ROHS, EN-71-3 (phthalat), REACH og andre europæiske og amerikanske internationale certificeringsstandarder. Grøn og miljøvenlig, vil det ikke forårsage allergiske skader såsom udslæt, når det kommer i kontakt med menneskers hud. Indføre CNC high-speed digital skæring og skæresystem til at realisere multi-lag tre-dimensionelle skæring. Symaskinen vedtager computeren flad bil system, CNC mønster maskine, computer broderi maskine, og investering af high-tech avanceret udstyr til at gøre produktet smukke, generøse, pæne, holdbare og fast. Med sin miljøvenlige og brugervenlige produktkvalitet, hurtige logistikrespons og intime eftersalgsservice har virksomheden eksporteret produkter til hele landet og eksporteret til mere end 30 lande som Sydøstasien, Europa og Nord- og Sydamerika. . Liu Guangjie, general manager for virksomheden, og alle medarbejdere byder folk fra alle samfundslag og business alliancer velkommen til at besøge vores virksomhed og lade din baby starte en sund vækst rejse herfra!

Se mere

NYHEDER

Tilpasset Springboard til gymnastik specielt designet til børn

Springboard er et værktøj, der ofte anvendes i gymnastiktræning. Den eksisterende Springboard omfatter generelt to board organer, de to bestyrelses organer er forbundet i den ene ende, og en fjeder er arrangeret mellem de to bestyrelseskarmer.

2021-03-18 Se mere

Strukturen og anvendelsen af den gode pris og kvalitet Backflip Auxiliary Tumbler

Den gode pris og kvalitet Backflip Auxiliary Tumbler tilhører det tekniske område af hjælpeudstyr til sportstræning træning Sess og omfatter en fast bundplade, en elastisk trækbælte, en fast søjle, en bevægelig lodret plade en tilslutningsanordning, et tilsluttende trækble

2021-12-24 Se mere

Formålet med Træhvælgkassen

Wooden Vaulting Box blev oprindelig brugt i gymnastiktræning. Det kan bruges til rulle, hoppe og andre bevægelser. Det anvendes ofte som hjælpetræning til pommelheste og hvælvingsheste. I den mere og mere populære crossfit træning, bruges det til at udøve hoppe evner. Wooden Vaulting Box træning er blevet meget populær i den fysiske fitness industri i de seneste år, og dette værktøj kan ses overalt i store fitnesscentre. Hoppeboksen kan bestå af forskellige materialer (såsom træ Vaulting Box eller blød gummi), spænder fra 6 til 36 incher i højden og kan også tilføjes med yderligere diskus for at øge højden. Som navnet antyder, er hovedformålet med Wooden Vaulting Box at tillade praktikanter at lave hoppeøvelser. Vi kan naturligvis øge vanskeligheden ved at "stage". Men mange venner har overset, at Wooden Vaulting Box også kan have et andet vigtigere formål, som skal reducere landingstrykket efter et hop (mindre tyngdekraft). Den fælles dæmpningsevne i første gang hoppetrænere er generelt dårlig, Så hvis du holder hoppe på plads eller hoppe fra en høj plads i begyndelsen, er der en vis risiko for det fælles væv. Omvendt, hoppe på en hoppe boks med en ordentlig højde (såsom 24 inches eller mindre) kan reducere forskydning og ledsagende kraft efter at have hoppet til jorden, hvilket er relativt sikkert. Derfor, korrekt brug af Wooden Vaulting Box kan gøre det lettere for nybegyndere at mestre hoppe færdigheder og forberede sig til avanceret træning i Fremtid.

2021-06-07 Se mere

Parkour Training - Installation Guide til Trapezoidale produkter

Parkour er en krævende sport, ikke kun for fysisk fitness, men også for Parkour Training-Trapezoidal produkter. Hvis du ønsker at bygge og installere Parkour Training-Trapezoidal produkter selv, der er mange problemer, du skal overveje, fordi enhver bevægelse i processen af parkour er en stor test for udstyret.

2021-12-31 Se mere

Tre elementer af parkour uddannelse og Parkour Training-Cylinder Company fra Kina

Hebei Xinoutai Undervisningsudstyr Manufacturing Co, Ltd. Er en justerbar Børns Basketball Stand, Parkour Training-Cylinder, Baffle, Wall Climbing Frame, Climbing Wall, Training-Trapezoidal og Competitive square trampolin Manufacurers fra Kina. Velkommen til at kontakte os.

2020-10-15 Se mere

Hvad er metoderne og formålet med at træne børn til at gå Yoga Balance Beam?

Aktiviteter på Yoga Balance Beam med begrænset omfang kan styrke organets bilaterale koordinering. balance respons og visuel motorkoordination. Samarbejde med andre aktiviteter er det til stor hjælp til udvikling af fysisk koordinering, følelse af frihed og fysisk planlægningsevne.

2021-06-15 Se mere

Hvad er installation trin til justerbar Børns basketball stativ

Justerbar Children's Basket Stand er et vigtigt udstyr til børns basketballbaner. Herunder backboards og backboard stolper opstillet i midten af begge ender af basketballbanen.

2021-06-21 Se mere

Betydningen af krop side balancestråle til børnsport

Body side balance stråle udfordrer børns arm støtte, ben eksplosiv, deres egen fornemmelse af ukendt plads, træner børns høje koncentrationsevne, hurtig reaktion på fare, dyrker helt mod, udholdenhed og stabil psykologisk kvalitet, og træner børn Den "følelse af dynamisk balance" af "søg stabilitet i bevægelse" Har en vanskeligere forståelse af balancen.

2021-03-05 Se mere

Se mere